20.12.2018 Zprávičky

Ještě než se plynule přehoupneme do roku 2019, tak bych se s Vámi rád podělil o několik pozitivních informací a zpráv z tohoto týdne. Pravda, těch deprimujících, vyvolávajících u mě pocit marnosti, mám v tomto týdnu podstatně víc, ale ty, o kterých budu psát, tak ty mě opravdu potěšily.

Ve čtvrtek 20. 12. 2018 jsme s dcerou Haničkou navštívili naše zlaté manžele Hepovy z Kaznějova. Paní Hepová se nám vzorně stará o dvě ropuchy, a musím přiznat, že jsem koukal, jak zejména ta chudinka, kterou Radek Zeman vylovil ze studny na Radyni, pěkně přibrala  . Viz foto.

Takže, nepropadejte depresi a panice, když přes ty svátky vánoční přiberete nějaké to kilo na váze, protože jak je vidět, tak u volně žijících druhů zvířat je to běžná ne-li dokonce pro přežití nezbytně nutná záležitost. 

Při návštěvě u Hepů jsem, krom tlusté ropuchy z Radyně, nafotil i na stole ležící poděkování a písemné ocenění za jejich dobrovolnickou činnost udělené Dobrovolnickou Regionální Agenturou DoRA v rámci projektu „Křesadlo“. Přejeme do budoucna hodně sil při realizaci jejich projektu v Lomanech.

Dále upozorňuji na velice pěkně zpracovanou reportáž v pořadu „Chcete mě“, vysílanou Českou televizí tuto neděli 16. 12. 2018. Tady je třeba poděkovat hlavně Petru Švehlovi, který toto téma opět otevřel a do pořadu i dostal. Více na přiloženém odkazu:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1095970013-chcete-me/218562221300037/video/663964

Závěrem bych chtěl poděkovat všem těm, co nás sledují, podporují a posílají své reakce, peníze a e-maily. Není Vás málo a vážíme si velice Vaší přízně.

Ještě jednou tedy vše nejlepší, hlavně hodně zdraví a zůstaňte s námi.

 


E-mail