Retro příběhy DES OP

 Vážení přátelé a příznivci naší činnosti,

 

rád bych Vám u příležitosti letošní oslavy 20 let od založení našeho spolku představil nový týdenní cyklus nazvaný „TENKRÁT NA ZÁPADĚ“.

 

Jedná se o dobové fotografie doplněné vysvětlujícími texty, které mapují vznik a činnost nejen našeho spolku, ale hlavně Záchranné stanice živočichů v Plzni.

 

Od dnešního dne každý týden  dostanete pod zkratkou „RETRO příběhy  DES OP“  jeden soubor a pokud si ho otevřete, tak se společně podíváme do historie našeho spolku a to od roku 1985 až do současnosti.

 

Dost možná se na některých fotografiích najdete i Vy a nebo setkáte s lidmi, které znáte ze svého okolí a o kterých jste možná ani netušili, že i oni se kdysi stali součástí naší skupiny J

 

Budu rád, když nás i nadále budete sledovat a případně i šířit možnost zapojení do našeho adresáře „Příznivců činnosti DES OP“  na všechny světové strany.

 

První díly jsou zcela logicky v černobílém provedení, ale nebojte, postupem času se dostaneme jak k barevné verzi, tak třeba i k nějaké té novější filmové reportáži.

  

Prezentace v Powerpointu stahujte zde:

 

1 - RETRO příběhy DES OP

2 - RETRO příběhy DES OP

3 - RETRO příběhy DES OP

4 - RETRO příběhy DES OP

5 - RETRO příběhy DES OP

6 - RETRO příběhy DES OP

7 - RETRO příběhy DES OP

8 - RETRO příběhy DES OP

9 - RETRO příběhy DES OP

10 - RETRO příběhy DES OP

11-12 - RETRO příběhy DES OP

13-14 - RETRO příběhy DES OP

15-16 - RETRO příběhy DES OP

17 - RETRO příběhy DES OP


E-mail