25.12.2015 Chlumonoš

Pěkný den všem,
v příloze posílám pár fotografií z letošního Chlumonoše, pořádaného tradičně den po Štědrém dnu ( 25.12.2015). Tentokrát jsme pozměnili režii a připravili v lese pod Chlumem u Chlumonošovy  chaloupky několik překvapení.

Děkuji všem zúčastněným a hlavně našemu sehranému týmu (Petr Burget, Miloš Paisker st., Miloš Paisker ml., K. Makoň st.) za perfektně odvedenou práci, osobní nasazení a čas. Samotné akci totiž předcházely poměrně náročné dvoudenní přípravy a zkoušky.

V rámci nové režie Chlumonošovi (Bohuslavu Ježdíkovi) pomáhal s rozdáváním dárečků profesionální anděl (perfektní Kateřina Vitáková), který se na to nemohl z nebe už dívat a na zem byl spuštěn na speciální houpačce z korun stromů. Dále si pro svůj dárek přišel i místní zvědavý hejkal (David Burget), a tak se to v lese pod Chlumem mystickými bytostmi jen hemžilo.

Jelikož letos byla na akci i rekordní účast (cca 90 lidí), bylo třeba dodržovat i určitou kázeň, díky které si to ve finále snad úplně všichni náramně užili. Děkujeme i za tuto velice důležitou věc a jsme rádi, že jste přišli.

Více už na přiložených fotografiích od Petra Jakubika, kterému tímto rovněž velice děkuji.

Mějte se krásně a ještě jednou vše nejlepší do nového roku 2016.


E-mail