Archiv

2. 9. 2024 Stavba ZSŽ Plzeň I. díl

TISKOVÁ ZPRÁVA  
DES OP - Záchranná stanice živočichů Plzeň
 
2. 9. 2024
     
Stavba zahájena a vše běží podle plánu                                        
 

Celková rekonstrukce, modernizace a rozšíření Záchranné stanice živočichů Plzeň se od poklepání na základní kámen (24. 7. 2024) pomalu, ale jistě rozjíždí. Geodeti zaměřili kontrolní body, bagry se statečně zakously do skály a připravují základy pro první opěrnou zeď betonářům. Řeší se přeložky sítí, zábory, přesun některých voliér, vybavení a materiálu.
 
 
 
 
 
 
 
Vše na sebe musí navazovat krok za krokem dle projektu a stavebního povolení. Stěhujeme veškeré naše technické vybavení, posouváme ploty tak, abychom i nadále mohli ještě využívat stávající voliéry do doby, než budou stát nové.
 
Každý, kdo má ruce, nohy a může, je teď v plné pohotovosti a já děkuji všem z DES OP i realizační firmy, kteří pomáhají, jelikož bez nich a jejich podpory by to vše trvalo mnohem déle. Více už na přiložených fotografiích.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chcete i Vy být u toho s námi a spolupodílet se na této pro nás zásadní a historické události?
 
Jakou formou lze na „Celkovou rekonstrukci, modernizaci a rozšíření ZSŽ Plzeň“ přispět:
převodem konkrétní účelově vázané finanční částky na náš nově zřízený TRANSPARENTNÍ účet u ČSOB č. 342 345 236/0300, určený pouze a výhradně na tuto investiční akci.
 
Název účtu: Dobrovol.ekolog.spolek - ochrana ptactva

 
Darovací smlouvu, potvrzení o převodu daru a další administrativu, podmínky a komunikaci lze řešit operativně prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,
 
nebo pohodlně prostřednictvím všeobecně užívané platformy „DARUJME.CZ“ jednoduše bez další složité administrativy.
 
 
 

E-mail